fbpx

Hiken met Honden

Leuk dat je interesse hebt in hiken met jouw hond! Hiken met honden is ontstaan omdat wij zelf niet altijd inzicht hadden in de mogelijkheden voor onze hond in de bergen. Er zijn tal van routebeschrijvingen beschikbaar, maar welke route is nou ook geschikt voor een hond? Onze ervaring delen wij daarom met jullie!

Onze missie

Het is onze missie om wandelen met je hond in de bergen een plezierig avontuur te maken. Een avontuur waarvan je weet dat je goed bent voorbereid en dat je zonder stress kan hiken. Zo kunnen jij en jouw hond optimaal genieten van een uitdagende wandeling in de bergen. Wij helpen je met de voorbereiding, geven je geschikte routes en vertellen je waar je kan overnachten. Zo ben jij helemaal klaar voor jouw avontuur!

Co-creatie

Ben jij een liefhebber van wandelen in de bergen met jouw hond? Weet jij de mooiste routes die jullie samen kunnen afleggen? En wil jij graag anderen inspireren met jouw verhalen? Dan vinden wij het leuk om met jou samen te werken! Via Hiken met honden bieden wij de mogelijkheid van co-creatie aan. Binnen ons format krijg jij de mogelijkheid om bij te dragen aan een mooi e-book over hiken met honden en zo wat bij te verdienen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We horen graag van je!

Ook op pad met jouw viervoeter?

Deel je avonturen via #hikenmethonden

THE OUTDOOR CONCEPTS

Hiken met Honden is een onderdeel van THE OUTDOOR CONCEPTS, een initiatief om het outdoor leven voor velen anderen toegankelijker te maken door informatie te delen of simpelweg te inspireren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on