fbpx
.create .inspire .meet .discover

The Outdoor Concepts

Met The Outdoor Concepts brengen wij al onze passies voor het beleven en delen van outdoor avonturen, content creatie en honden samen. In verschillende vormen zetten wij deze passie in om nog meer mensen te inspireren om outdoor avonturen te beleven en deze weer te delen met ons zodat ook wij weer mooie avonturen kunnen beleven.

Hiken met honden
OutSpire
Summit Stories

 

 

Hiken met honden

Met Hiken met Honden helpen wij andere honden liefhebbers om veilig en verantwoord uitdagende avonturen te beleven met hun viervoeter. Het lopen in de bergen met een hond is niet altijd even gemakkelijk en vraagt de nodige voorbereiding en het opzoeken van informatie. Duidelijke informatie of een hond wel of niet een route kan lopen is vaak niet voor de hand. Met Hiken met Honden bieden wij gedetailleerde informatie over gebieden waar wij hebben gelopen zodat ook jij deze avonturen met jouw hond kunt beleven!

Outspire

Met Outspire helpen wij avonturiers en outdoorbedrijven die net als wij een passie voor goede creatieve content hebben. Door onze outdoor ervaring en ervaring met het maken van video en fotografie content zijn wij goed in staat om outdoor avonturen, trainingen, expedities en cursussen goed in beeld te brengen. Wij gaan met jou mee en leggen alles op professionele wijze vast zodat jij ook anderen weer kunt inspireren tot een outdoor avontuur of het volgen van jouw cursus!

Summit Stories

Summit Stories is de basis van onze outdoorpassie. Al jaren duiken wij de natuur in om avonturen te beleven. Of dit nou in de bergen is al wandelen of klimmend, fietsend door het bos of varend op een meertje. Omdat we graag terugkijken op deze avonturen en deze graag herbeleven zijn we Summit Stories gestart, als ons eigen avonturen dagboek. En natuurlijk willen wij ook graag deze avonturen delen met anderen. Zeiden we net niet dat wij geloven dat elkaar inspireren zorgt voor nog meer outdoorbeleving? Bekijk ook eens onze avonturen en wie weet ga je er binnenkort ook weer eens op uit!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on